تولید انار مرغوب ایران

 تولید انار مرغوب

تولید انار مرغوب به دلیل استقبال فراوانی که از این میوه ی سرشار از خواص و غنی به لحاظ ارزش غذایی شده است یکی از مواردی ست که در کشور هایی که حتی کمی مستعد تولید و کشت انار می باشند تبدیل به یک دغدغه برای رقابت در بازار صادرات انار مرغوب و انار صادراتی شده است.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

اگر به طور خلاصه بخواهیم ارزش غذایی یک انار را برایتان بررسی کنیم، لازم است به موارد نام برده شده در زیر دقت بفرمایید:

  • کالری موجود در انار: 75 کالری
  • میزان چربی کل: 1 گرم
  • کلسترول: 0 میلی گرم
  • پتاسیم: 205 میلی گرم
  • سدیم: 3 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 16 گرم
  • قند: 12 گرم
  • فیبر غذایی: 3.5 گرم
  • کلسیم: 9 گرم
  • آهن: 1.5 گرم
  • پروتئین: 1.5 گرم
  • منیزیم: 2.4 گرم
  • ویتامین C: 13 گرم
  • ویتامین B6: 4.3 گرم

 تولید انار مرغوب

شاید برایتان عجیب باشد که اینهمه خواص مفید و مهم به یکباره و یکجا در این میوه ی زیبای زمستانی جمع شده باشد. اما اینها همه از جمله دلایلی بوده اند که در تولید انار مرغوب و درجه یک و صادرات انار نقش محرک را داشته اند.

جالب است بدانید که در دنیا نزدیک به تقریبا 700 نوع از انار در اختیار داریم. که مسلما در کیفیت، شکل ظاهری و بسیاری دیگر از ویژگی های جزئی دیگر دارای تفاوت هایی با هم خواهند بود. اما وقتی صحبت از صادرات انار یا انار صادرتی و انار مرغوب به میان می آید حتما برایتان مهم خواهد بود که بدانید در میان این 700 گونه از انار کدام یک فاکتور های لازم برای یک انار صادراتی که بتواند در بازارهای جهانی دست به رقابت بزند را دارد؟

 تولید انار مرغوب

از این رو خوب است بدانید که در میان تمام گونه های اناری که تاکنون دیده اید، اناری که وقتی در دستتان می گیرید، در مقایسه با ابعادش وزن مناسب و حتی بیشتری داشته باشد. اناری که دانه هایش شفاف و قرمز صدفی و یک دست باشند و پوست شان نیز صاف و بدون شیار های عمیق باشد و در مقایسه با انواع دیگر انار ها پوست نازک و ظریف تری داشته باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما