انواع انار در ایران

انواع انار در ایران و مخصوصا در استان های دارای آب و هوای معتدل فرآوری می گردد که تامین کننده نیاز بازار می باشد. با کمک انواع انار می توان بهترین نوشیدنی ها و رب انار را تولید نمود.
از جمله میوه های درختی پرمصرف که در حجم بالا در صنایع مواد غذایی استفاده می گردد میوه انار می باشد. از دلایل مصرف بالای انار در بین گروه های سنی مختلف تاثیر مثبت مواد مغذی موجود در انار بر روی سلامت بدن می باشد. با مصرف منظم انار تازه و فرآورده های طبیعی حاصل از آن می توان به مقاومت بدن در مقابل بیماری ها کمک کرد. برای مثال در ترکیب انار مواد مغذی و کاهش دهنده کلسترول خون موجود است که از رسوب کلسیم و ابتلا به بیماری های قلبی جلوگیری می کند.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

انار قرمز و سفید

میوه انار که دارای دانه هایی با رنگ قرمز و سفید و ترکیبی از این دو می باشد بسته به نوع گونه موجود در کشور تقسیم بندی می شود. میوه انار که در رده بندی جهانی جزء ده میوه برتر و پرمصرف دنیا است دارای انواع و گونه های مختلف در کشور می باشد. با توجه به فرآوری انواع انار قرمز و سفید در ایران که به صورت پیوندی و بومی می باشد نیاز بازار مصرف به این میوه های استاندارد تامین شده است.

انار قرمز و سفید

انواع انار در ایران

از انواع انار در ایران می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • انار ساوه
  • انار خفر
  • انار فیروزکوه
  • انار نی ریز
  • انار رباب
  • انار شیشه کپ
  • انار یزد
  • انار فردوس مشهد
  • انار سیاه
  • انار نادری
  • انار شهوار
  • میخوش
  • آلک ساوه
  • ملس اصفهانی دانه قرمز
  • قجاق قم
  • انار سر یزدی

هر کدام از آنها دارای خواص و ویژگی های منحصر به فرد می باشند. با در نظر گرفتن تولید انبوه انواع انار در ایران سالانه حجم قابل توجه این تولیدات در قالب بسته بندی ها صادراتی راهی بازارهای مصرف جهانی می شود. در حال حاضر ایران در ردیف اول تولید انار در دنیا قرار دارد.

انواع انار در ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما