قیمت کنسانتره انار صادراتی ساوه

قیمت کنسانتره انار صادراتی ساوه در بازارهای جهانی چگونه است؟ کدام کشورها بیشترین واردات کنسانتره انار ایران را دارند؟ کنسانتره انار طی چه مراحلی تولید می شود؟ قیمت کنسانتره انار صارداتی از طریق سایت های معتبر عرضه کننده قابل دریافت خواهد بود.
انار یک محصول شگفت انگیز پاییزی است که در همه ی فصول سال وجود ندارد و بیشترین صادرات در قبل از کریسمس است هم چنین در ایران هم نهایتا تا عید انارهای سردخانه ای به بازار به طور کامل عرضه می گردد لزا انار در بهار و تابستان وجود ندارد اما برای اینکه انار را در همه فصول داشته باشیم راه حل چیست؟
[highlight color=”green”]با تهیه عصاره و کنسانتره این محصول میتوان در هر زمانی آن را طلب کرد و میل نمود، لازم به یادآوری است که کنسانتره به علت خشک بودن قابلیت نگهداری زیادی دارد.[/highlight]

قیمت کنسانتره انار صادراتی

در فصول گرم سال بیشترین ثبت سفارش خرید کنسانتره انار صادراتی صورت می گیرد و تجار زیادی وارد بازار ایران میشوند اما مهم ترین عللی که باعث میشود مشتری خارجی از یک کمپانی خرید کند چیست؟
کارخانه های زیادی در ایران تولید کنسانتره انار را بر عهده دارند اما طبیعتا کیفیت کنسانتره انار صادراتی شرکت ها با هم یکسان نیست، در ادامه مهم ترین شاخصه هایی که باعث جذب مشتری و رضایت مندی میشود را به صورت تیتر وار بیان میکنیم:

  • آنالیز کنسانتره از جمله تعیین بریکس آن
  • میزان حجم خرید کنسانتره
  • کیفیت کنسانتره درخواستی(طبق حساسیت بازار هدف)
  • نوع بسته بندی

قیمت کنسانتره انار صادراتی

مراحل تولید کنسانتره انار ساوه

در خط تولید کارخانه ی تولید کنسانتره انار ساوه دستگاه های مختلفی وجود دارند که کارآیی متفاوتی دارند از جمله دستگاه شستشوی میوه، سورتینگ و پرس آبگیر.
مراحل تولید کنسانتره انار با مراحل تولید کنسانتره میوه های دیگر تفاوت دارد، در زیر به اختصار این مراحل را شرح می دهیم:

  • شستشو و سورتینگ میوه
  • خرد کردن و آبگیری انار
  • دادن حرارت
  • انجام عمل فرمانتاسیون
  • فیلتراسیون
  • افزودن آنزیم
  • آروماگیری
  • تغلیظ
  • سرد کردن 
  • بسته بندی

مراحل تولید کنسانتره انار ساوه

صادرات کنسانتره انار ساوه

شرکت تولید کنسانتره انار ساوه با استفاده از پتانسیل بالای تهیه انار در ایران و دسترسی به رقم های انار صادراتی در ساوه و دیگر نقاط ایران از جمله نی ریز و یزد کنسانتره فرآوری شده خود را در بالاترین و خالص ترین حد کیفی ممکن به بازار عرضه می دارد.
کنسانتره انار به صورت اسپتیک مناسب بازار صادراتی و غیر اسپتیک برای بازار داخل با قابلیت نگهداری 6 ساله در دمای 17- درجه به جهت استفاده تولیدی های آبمیوه، بستنی و شربت عرضه میشود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما